How can we help?

If you are looking for support for our PokaTheme, this is the place!

Home Forums PokaTheme support Question about Navigation menu

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #12080
    elix4r
    Participant

    Hello

    I want to add multiple items under the Menu page (for example, I have Guides -> Licenses -> UK/MGA/Curacao)

    But when I create the sub menu for Licenses, a random icon appears on the menu.

    Not sure if I’m allowed to post screenshots, but https://prnt.sc/w0hgmi

    Is there any way to get rid out of this icon that appears next to the ‘Licenses’?

    Thank you in advance.

    #12099
    admin
    Keymaster

    Hi!

    Because I’m not sure from your screenshot is this icon in the header?
    If this is the case then the icon is not showing correctly due to a conflict with FontAwesome with a plugin you are using.
    In the latest versions of PokaTheme FontAwesome is removed and we are using our own icons so this issue is going to be fixed by updating to the latest version or alternatively you can try disabling the plugins that add FontAwesome to your site.

    #12126
    elix4r
    Participant

    Hi again!

    I’ve tried to disabled all plugins, that didn’t help. And I’m using latest version of CasinoAce, 2.0.0

    I think you’ve got me wrong, because I’m not trying to icon in to the menu on purpose, it appears randomly. And this happen only when I add subpages below subpages. It doesn’t show the icon when I have just Menu -> pages

    View post on imgur.com

    On screenshots you can see that I have menu pages – Bonuses and Guides. Below the page Bonuses I have added bonus type pages. And the menu shows it correctly, without any icons. But when I have Guides page and below page called Licenses, and under Licenses page – Curacao/Malta/UK pages, random icon appears.

    Hope screenshots help (BTW, there are 2 screenshots)

    Thank you in advance

    • This reply was modified 11 months, 2 weeks ago by elix4r.
    #12158
    admin
    Keymaster

    Hi!
    Now I saw the bug you mention!
    There is a bug with the icon and we are going to fix it in the next version of the theme.
    We will try to release a new version as soon as possible.
    Please stay tuned!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.